Oma päivä -mobiilipeli

Oma päivä -mobiilipeli

Mobiilipeli 5-12 -vuotiaille lapsille ja lasten vanhemmille

Oma päivä

Oma päivä on hauska pelillinen sovellus 5-12 -vuotiaille lapsille. Pelissä rakennetaan ja tuunataan oma perhe, jonka kanssa kuljetaan yksi tavallinen arkipäivä aamusta nukkumaanmenoon. Matkan varrella kysellään, miltä päivän vaiheet kustakin perheenjäsenestä tuntuvat. Pelaaja pääsee niin valokuvaamaan, piirtämään kuin äänittämäänkin omia tuntemuksiaan.

Oma päivä

Miltä lapsesta tuntuu, kun vanhemmat ovat töissä?

Pelin tarkoituksena on tuoda lapsen näkemys arkipäivästä nähdyksi ja kuulluksi. Miltä arki näyttää lapsen silmin? Miltä lapsesta tuntuu, kun vanhemmat ovat töissä? Millaista siellä työpaikalla mahtaa olla?

Oma päivä -peli on Väestöliiton asiantuntijoiden ideoima ja suomalaisen opetus- ja hyötypeliyritys NordicEdun toteuttama. Sen tärkein tavoite on tarjota helposti lähestyttäviä työkaluja, joilla lapsi voi sanoittaa omia tunteitaan ja ajatuksiaan perheen arjesta vanhemman nähtäville.

Näkymä Oma päivä -pelistä   Näkymä Oma päivä -pelistä

Oma päivä -pelin ovat tuottaneet yhdessä Väestöliitto ja Raha-automaattiyhdistyksen Emma ja Elias -ohjelma.

Pelistä voi antaa palautetta lapsille suunnatulla kyselyllä. Vanhemmat voivat laittaa vapaasti palautetta osoitteeseen parassyy[@]vaestoliitto.fi

Peli on ladattavissa ilmaiseksi  kaikista mobiilisovelluskaupoista.

Lataa Oma päivä -peli ilmaiseksi Android-laitteellesi   Lataa Oma päivä -peli ilmaiseksi Apple-laitteellesi    Lataa Oma päivä -peli ilmaiseksi Windows-laitteellesi

Väestöliitto     Emma & Elias - Pidetään huolta lapsista

Share on LinkedIn0Share on Facebook357Pin on Pinterest97Tweet about this on Twitter0Share on Google+0