Asiantuntijan ohjaamia chatteja

Järjestämme kumppanijärjestöjemme kanssa livechateja työn ja perheen yhteensovittamisen teemaan liittyen. Chatit toteutetaan yhteistyössä Perheaikaa -verkkopalvelun kanssa. Perheaikaa -sivustolla pyörii jatkuvasti lapsiperheaiheisia ja ajankohtaisia chateja, joihin kannattaa myös tutustua.

Ilmoitamme Ajankohtaista -osiossamme omista tulevista chateistamme.

Tulossa olevat chatit näkyvät Perheaikaa chat-etusivulla alkamisjärjestyksessä ”Lapsi perheessä” -otsikon alla. Chat -keskusteluun voit osallistua rekisteröitymällä palveluun tai kirjautumalla sisään pelkällä nimimerkillä. Voit liittyä keskusteluun painamalla ”Liity” -painiketta chatin ollessa käynnissä. Chatissa on aina paikalla kaksi koulutettua ohjaajaa. Ohjaajan nimimerkissä on liite, josta näkee, mitä järjestöä hän edustaa. Ohjaajien nimimerkit näkyvät oikeassa reunassa. Ohjaajien nimimerkkien alapuolella näet osallistujien nimimerkit.

Voit tulla ja poistua chatista missä vaiheessa haluat. Chatin ollessa käynnissä, näet osallistujien nimimerkkien edessä vihreät puhekuplat. Kun puhekuplaan ilmestyy huutomerkki, kyseinen osallistuja kirjoittaa juuri viestiä. Chat-alueelle lähetettyä viestiä ei voi poistaa.

Muistathan netiketin! Ohjaajilla on käytössään sekä keltainen että punainen kortti. Keltaisella kortilla huomautamme chattaajille esim. huonosta kielenkäytöstä, huutamisesta tai muusta netiketin vastaisesta toiminnasta chatin aikana. Keltainen kortti ei näy muille käyttäjille. Jos saat keltaisen kortin, tarkasta oikeasta yläkulmasta osiosta "Tietoa palvelusta" netiketti (Tietoa palvelusta -> Ohjeistus -> Netiketti). Jos rikot netikettiä toistuvasti, saat ohjaajalta toisen keltaisen kortin. Kahdesta keltaisesta kortista saat punaisen kortin ja sinut poistetaan keskustelusta.

Share on LinkedIn0Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0