Vanhemmille

Maailman paras syy -kampanja on tarkoitettu kaikille, joita perheen ja työn yhteensovittaminen koskettaa. Kampanjan tavoitteena on edistää perheiden, lasten ja vanhempien hyvinvointia. Tarjoamme tietoa, vinkkejä ja esimerkkejä perheen ja työn onnistuneesta yhteensovittamisesta. Lapsistaan ja lähiomaisistaan huolta pitävien työssä jaksamista tulee vahvistaa.

Tutkimukset osoittavat, että lapset toivovat lisää perheen yhteistä aikaa. Perhe-elämän ja työn sujuva rytmitys ja joustavat perheystävälliset käytännöt työpaikoilla ehkäisevät ongelmia. Hyvä elämä ja tasapaino tuovat onnea. Lapset ovat pieniä vain kerran. Työt eivät tekemällä lopu.

Perheen ja työn onnistunut yhteensovittaminen hyödyttää kaikkia. On tärkeää, että ihmiset jaksavat tehdä töitä erilaisissa elämäntilanteissa ja ikävaiheissa. Monilla on vastuu paitsi lapsistaan myös iäkkäistä vanhemmistaan, sairastuneesta puolisostaan tai muista läheisistään. Maailman paras syy -kampanja haluaa tehdä työn ja perheen palapelistä helpommin ratkottavan. Perhe on #parassyy lisätä työelämään joustavuutta.

Lue lisää: Perhe ja työ

Share on LinkedIn0Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0