#paneparemmaksi | Yhteystiedot
Väestöliitosta löydät monenlaisia palveluja niin sinkuille, parisuhteessa eläville kuin perheellisillekin. Magisso Oy on yksi kansainvälisesti palkituimpia suomalaisia design-taloja, joka on erikoistunut arjen yllättäviin ratkaisuihin.
pane, pane paremmaksi, miehet, mies, perhe, työ, keksintökilpailu, innovaatiokilpailu, kilpailu, kilpailu miehille, isä, panna, väestöliitto, magisso, paras syy, maailman paras syy, tuunaa, tuunaus, seksi, parisuhde, parisuhdeongelmat, miehen asema, mies parisuhteessa, mies perheessä, miehen arvo, porakone, roudarinteippi, niksipirkka, keksi, kehitä, ideoi, idea, tuotekehityskilpailu, arki, lisää seksiä, auta miestä, kampanja
248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-248,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kysy lisää, ole kuulolla

#paneparemmaksi -kampanja jatkuu aina marraskuulle asti. Kilpailun päätyttyä täällä voi seurata tuotekehitystä sekä jatkuvaa somepöhinää aiheesta. Pysy kuulolla!

Seuraa meitä somessa

Seuraa Twitterissä ja Instagramissa #paneparemmaksi -jakoja sekä osallistu omilla twiiteillä, kuvilla ja videoilla. Jaa hashtagilla #paneparemmaksi arjen hauskoja tilanteita tai niiden vielä hauskempia ratkaisuja. Muista säilyttää anonyymius, jos kuvissa on ihmisiä.

Ota rohkeasti yhteyttä

Tämän kampanjasivuston takana on ihkaeläviä ihmisiä ja meihin saa mielellään olla yhteydessä. Väestöliiton väkeä voi lähestyä esimerkiksi työn ja perheen yhteensovittamiseen, parisuhteeseen, perheeseen, vanhemmuuteen, murrosikäisiin, sinkkuihin tai vaikka seksiasioihin liittyen. Älä ujostele turhia!  🙂

Yhteystiedot

Väestöliitto ry

Väestöliitosta löydät monenlaisia palveluja niin sinkuille, parisuhteessa eläville kuin perheellisillekin.
www.vaestoliitto.fi

Maailman paras syy on Väestöliiton Perheystävällisesti töissä -hankkeen kampanja, joka edistää työ- ja perhe-elämän parempaa yhteensovittamista.
www.parassyy.fi

Lassi Köppä, hankepäällikkö, 040 759 3650
Katja Varjos, koordinaattori, 040 638 6880
sähköposti: [email protected]

Magisso Oy

Magisso on yksi kansainvälisesti palkituimpia suomalaisia design-taloja, joka on erikoistunut arjen yllättäviin ratkaisuihin.
www.magisso.com

Juhani Sirén, CEO – Founder
juhani.siren (a) magisso.com

Anssi Hurme, Wizard of Ops – Founder
anssi.hurme (a) magisso.com

Uusimmat ideat Instagramissa

Katso millaisia hauskoja juttuja on jo jaettu ja pane paremmaksi lisäämällä oma kuvasi tai videosi Instagramiin #paneparemmaksi.

HUOM! Jos alla näkyy pelkkä latausanimaatio ja kuvat eivät ilmesty, ole hyvä ja klikkaa selaimen refresh-painiketta yläpalkista tai paina F5, jolloin sivu latautuu uudelleen ja kuvat ilmestyvät näkyviin.
Load More