#paneparemmaksi | Rekisteriseloste
308
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-308,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kampanjasta  #  Lähetä ideasi  #  Säännöt  #  Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

#paneparemmaksi -keksintökilpailuun tai arvontaan osallistuvan tiedoksi rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä
Väestöliitto ry
Kalevankatu 16
00100 HELSINKI
Y-tunnus: 0202602-8

2. Rekisteriasiat
Rekisteristä vastaava henkilö: koordinaattori Katja Varjos, puh. 040 638 6880
Rekisteriä koskevia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen [email protected], vastaamme palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi
#paneparemmaksi -kilpailun ja kampanjan osallistujarekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
•    Nimi
•    Sähköpostiosoite
•    Matka- ja/tai muu puhelinnumero
•    Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan www.paneparemmaksi.fi -sivun kilpailulomakkeella yhteystietonsa jakaneista, Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #paneparemmaksi postanneista sekä muilla tavoin yhteyttä ottaneista, mikäli ovat halunneet liittyä postituslistalle.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta. Kampanjan päättymisen jälkeen vain ne rekisteritiedot säilytetään, jotka ovat antaneet luvan lähettää jatkossa postia Väestöliitosta.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Väestöliitto ry
Koordinaattori Katja Varjos, 040 638 6880
sähköposti: [email protected]

Uusimmat ideat Instagramissa

Katso millaisia hauskoja juttuja on jo jaettu ja pane paremmaksi lisäämällä oma kuvasi tai videosi Instagramiin #paneparemmaksi.

HUOM! Jos alla näkyy pelkkä latausanimaatio ja kuvat eivät ilmesty, ole hyvä ja klikkaa selaimen refresh-painiketta yläpalkista tai paina F5, jolloin sivu latautuu uudelleen ja kuvat ilmestyvät näkyviin.
Load More