#paneparemmaksi | Osallistu kilpailuun
Keksi ja kehitä uusi päräyttävä, arkeasi helpottava idea. Väestöliitto ja Magisso tuottavat parhaan ehdotuksen. #paneparemmaksi -keksintökilpailulla etsitään keksintöjä ja ideoita konkreettisesta esineistä tai menetelmistä, jotka edesauttavat miesten ja perheiden hyvinvointia miesten itsensä näkökulmasta ja kokemana.
pane, pane paremmaksi, miehet, mies, perhe, työ, keksintökilpailu, innovaatiokilpailu, kilpailu, kilpailu miehille, isä, panna, väestöliitto, magisso, paras syy, maailman paras syy, tuunaa, tuunaus, seksi, parisuhde, parisuhdeongelmat, miehen asema, mies parisuhteessa, mies perheessä, miehen arvo, porakone, roudarinteippi, niksipirkka, keksi, kehitä, ideoi, idea, tuotekehityskilpailu, arki, lisää seksiä, auta miestä, kampanja, osallistu kilpailuun, osallistu,
152
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-152,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kampanjasta  #  Osallistu kilpailuun  #  Säännöt  #  Rekisteriseloste

Osallistu kilpailuun

Keksi ja kehitä uusi päräyttävä, arkeasi helpottava idea. Väestöliitto ja Magisso tuottavat parhaan ehdotuksen.

#paneparemmaksi -keksintökilpailu

Kilpailulla etsitään keksintöjä ja ideoita konkreettisesta esineistä tai menetelmistä, jotka edesauttavat miesten ja perheiden hyvinvointia miesten itsensä näkökulmasta ja kokemana. Emme halua rajoittaa mielikuvitustasi sen tarkemmilla rajauksilla vaan kaikenlaiset ehdotukset ovat tervetulleita. Tuotekehitysprosessiin pääsevälle on kuitenkin tietyt kriteerit, lue ne ja kilpailun säännöt täältä.

Samalla kuulemme mielellämme, mitä ajatuksia, ideoita ja ihmettelyä sinulla on Väestöliiton palvelutarjontaan liittyen. Tutustu sivuihimme ja kerro, miten voisimme tehdä uutta tai vanhaa paremmin.

Kilpailu on avoinna kaikille miehille 27.3.-31.5.2017. Kilpailuehdotuksia voi lähettää oheisella lomakkeella.

Arjen hauskoja tilanteita, ratkaisuja, ideoita ym. toivomme osallistujien jakavan Twitterin ja Instagramin kautta kuvina ja videoina hashtagilla #paneparemmaksi. Muistathan säilyttää anonymiteetin, jos kuvissa esiintyy ihmisiä.

Kilpailun arvovaltainen raati

#paneparemmaksi -keksintökilpailun ”All Male Panel” -raadissa istuvat:

  • Hans Välimäki, keittiömestari, Hans Välimäki Oy
  • Hanno Nevanlinna, kulttuurijohtaja, Futurice Oy
  • Peter Peitsalo, kehittämispäällikkö, Miessakit ry
  • Anssi Hurme, luova johtaja, Magisso Oy
  • Lassi Köppä, hankepäällikkö, Väestöliitto ry

Kilpailuraati seuraa aktiivisesti ideoiden kertymistä ja kokoontuu kilpailun sulkeuduttua valitsemaan parhaat ehdotukset. Paras keksintö pääsee Magisso Oy:n tuotekehitysprosessiin, jos se näkee sille kaupallisia hyödyntämismahdollisuuksia ja edellytyksiä.  ja 2.-3. sijoille päässet saavat raadin arvioinnin.

Palkinnot

1.      sija    Tuotekehitysprosessi (lue säännöt) ja Magisso Oy:n 150 € tuotelahjakortti
2.-3. sija    Kilpailuraadin arviointilausunto ja Magisso Oy:n 150 € tuotelahjakortti

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden, myös #paneparemmaksi hashtagilla kuvansa tai videonsa jakaneiden kesken arvotaan Magisson ja Väestöliiton tuotepalkintoja:

  • 200 € lahjakortti Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy:n palveluihin tai Väestöliiton verkkokauppaan
  • 100 € Magisso Oy:n tuotelahjakortti
  • 50 € lahjakortti Väestöliiton verkkokauppaan

Lähetä kilpailutyösi

Lähetä ideasi meille alla olevan lomakkeen kautta. Liitetiedoston maksimikoko on 15 Mt. 

 

Uusimmat ideat Instagramissa

Katso millaisia hauskoja juttuja on jo jaettu ja pane paremmaksi lisäämällä oma kuvasi tai videosi Instagramiin #paneparemmaksi.

HUOM! Jos alla näkyy pelkkä latausanimaatio ja kuvat eivät ilmesty, ole hyvä ja klikkaa selaimen refresh-painiketta yläpalkista tai paina F5, jolloin sivu latautuu uudelleen ja kuvat ilmestyvät näkyviin.
Näytä lisää