#paneparemmaksi | Osallistu kilpailuun
Keksi ja kehitä uusi päräyttävä, arkeasi helpottava idea. Väestöliitto ja Magisso tuottavat parhaan ehdotuksen. #paneparemmaksi -keksintökilpailulla etsitään keksintöjä ja ideoita konkreettisesta esineistä tai menetelmistä, jotka edesauttavat miesten ja perheiden hyvinvointia miesten itsensä näkökulmasta ja kokemana.
pane, pane paremmaksi, miehet, mies, perhe, työ, keksintökilpailu, innovaatiokilpailu, kilpailu, kilpailu miehille, isä, panna, väestöliitto, magisso, paras syy, maailman paras syy, tuunaa, tuunaus, seksi, parisuhde, parisuhdeongelmat, miehen asema, mies parisuhteessa, mies perheessä, miehen arvo, porakone, roudarinteippi, niksipirkka, keksi, kehitä, ideoi, idea, tuotekehityskilpailu, arki, lisää seksiä, auta miestä, kampanja, osallistu kilpailuun, osallistu,
152
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-152,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
45
Kilpailuun osallistuneiden ideoiden
määrä.

Kampanjasta  #  Lähetä ideasi  #  Säännöt  #  Rekisteriseloste

Keksi uusi innovaatio

Keksi ja kehitä uusi päräyttävä, arkeasi helpottava idea. Väestöliitto ja Magisso tuottavat parhaan ehdotuksen.

#paneparemmaksi -keksintökilpailu on päättynyt

#paneparemmaksi -keksintökilpailuun saapui määräaikaan mennessä 45 ehdotusta, jotka kaikki hyväksyttiin kilpailuun. Ehdotuksista suurin osa oli miesten keksintöjä, kampanjan kohdentamisen mukaisesti, mutta mukana oli myös seitsemän innokasta naista ideoineen.

Kilpailun arvovaltainen All-Male-Panel kokoontui 5.6.2017 valitsemaan voittajat 1.-3. sijoille. #paneparemmaksi -ideakilpailussa Väestöliitto ja Magisso halusivat hyödyntää jokapäiväisten haasteiden kanssa painivien miesten potentiaalia ja etsiä yhdessä uusia kaikkien arkea parantavia hauskoja keksintöjä.  #paneparemmaksi -palkintoraadin valintakriteereinä olivat olemassa olevan ongelman ratkaisu, yksinkertainen toiminnallisuus sekä kaupallisen lopputuotteen toteutettavuus. Voittajakolmikon ideat olivatkin simppeleitä ja ratkaistut ongelmat hyvin tunnistettavia. Uskomme, että tuotekehityksellä kaikista valituista kolmesta ehdotuksesta on mahdollista saada aikaiseksi mielenkiintoinen tuotantoon valmis uusi kotimainen innovaatio. Valittuja ehdotuksia eikä muitakaan kilpailuehdotuksia kerrota vielä julkisuuteen, koska ne ovat luottamuksellisia.

Yleisesti voidaan kuitenkin todeta, että oli mukavaa huomata miesten innovoineen useita siivoukseen ja kodinhoitoon liittyviä keksintöjä. Näitä tuli yhteensä 17 kappaletta! Ruuanlaittoon liittyviä ehdotuksia tuli neljä kappaletta ja kaupassakäyntiin liittyviä myös neljä kappaletta. Lisäksi tuli kekseliäitä ideoita perheen yhteisen ajan lisäämiseksi ja arjen helpottamiseksi, työn ja perheen yhteensovittamisen parantamiseksi, sekä remontointiin, turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen liittyviä keksintöjä.

Kiitämme kaikkia osallistujia huikeista ideoista. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki kilpailuehdotukset sekä somessa #paneparemmaksi -hashtagilla julkaisseet osallistuvat myös arvontaan, jossa on tuotepalkintoja. Myös arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Viereisen lomakkeen kautta voi edelleen jakaa arkea parantavia ideoita, mikäli haluaa jakaa omat kokemuksensa muidenkin iloksi ja avuksi. Julkaisemme niitä luvan kanssa sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Laitetaan hyvä kiertämään!  Arjen hauskoja tilanteita, ratkaisuja, ideoita ym. toivomme osallistujien jakavan myös Twitterin ja Instagramin kautta kuvina ja videoina hashtagilla #paneparemmaksi. Muistathan säilyttää anonymiteetin, jos kuvissa esiintyy ihmisiä.

Kilpailun arvovaltainen raati

#paneparemmaksi -keksintökilpailun ”All Male Panel” -raadissa istuvat:

  • Hans Välimäki, keittiömestari, Hans Välimäki Oy
  • Hanno Nevanlinna, kulttuurijohtaja, Futurice Oy
  • Peter Peitsalo, kehittämispäällikkö, Miessakit ry
  • Anssi Hurme, luova johtaja, Magisso Oy
  • Lassi Köppä, hankepäällikkö, Väestöliitto ry

Kilpailuraati  kokoontui kilpailun sulkeuduttua valitsemaan parhaat ehdotukset. Paras keksintö pääsee Magisso Oy:n tuotekehitysprosessiin, jos se näkee sille kaupallisia hyödyntämismahdollisuuksia ja edellytyksiä.  ja 1.-3. sijoille päässet saavat raadin arvioinnin.

Palkinnot

1.      sija    Tuotekehitysprosessi (lue säännöt) ja Magisso Oy:n 150 € tuotelahjakortti
2.-3. sija    Kilpailuraadin arviointilausunto ja Magisso Oy:n 150 € tuotelahjakortti

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden, myös #paneparemmaksi hashtagilla kuvansa tai videonsa 31.5.2017 mennessä jakaneiden kesken arvotaan Magisson ja Väestöliiton tuotepalkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti:

  • 200 € lahjakortti Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy:n palveluihin tai Väestöliiton verkkokauppaan
  • 100 € Magisso Oy:n tuotelahjakortti
  • 50 € lahjakortti Väestöliiton verkkokauppaan

Kilpailuun tulleiden ehdotusten määrä: 45

Lähetä arkea parantava ideasi

Lähetä ideasi meille alla olevan lomakkeen kautta. Liitetiedoston maksimikoko on 15 Mt. 

 

Uusimmat ideat Instagramissa

Katso millaisia hauskoja juttuja on jo jaettu ja pane paremmaksi lisäämällä oma kuvasi tai videosi Instagramiin #paneparemmaksi.

HUOM! Jos alla näkyy pelkkä latausanimaatio ja kuvat eivät ilmesty, ole hyvä ja klikkaa selaimen refresh-painiketta yläpalkista tai paina F5, jolloin sivu latautuu uudelleen ja kuvat ilmestyvät näkyviin.
Load More