#paneparemmaksi | #paneparemmaksi-keksintökilpailun säännöt
290
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-290,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kampanjasta  #  Lähetä ideasi  #  Säännöt  #  Rekisteriseloste

#paneparemmaksi-keksintökilpailun säännöt

#paneparemmaksi -keksintökilpailuun osallistuvan tulee lukea ja hyväksyä nämä säännöt ennen kilpailulomakkeen lähettämistä.

Säännöt

  1. #paneparemmaksi-keksintökilpailun tarkoituksena on rohkaista miehiä innovatiivisuuteen, luovuuteen ja aloitteellisuuteen etsimällä, löytämällä ja palkitsemalla arkea parantavia keksintöjä, ideoita ja menetelmiä, joilla voidaan nähdä olevan kaupallista potentiaalia. Kilpailuun jätettävät keksinnöt, ideat ja menetelmät voivat olla miltä alalta tahansa. #paneparemmaksi-kampanja toimii yhteistyössä Väestöliiton ja Magisso Oy:n kanssa.
  2. Kilpailua johtaa ja palkinnoista päättää #paneparemmaksi-raati, jonka puheenjohtajana toimii Magisso Oy:n luova johtaja Anssi Hurme tai hänen nimeämänsä edustaja, varapuheenjohtajana Väestöliiton hankepäällikkö Lassi Köppä tai hänen nimeämänsä edustaja sekä järjestävien tahojen nimeämät muut raadin jäsenet. Kilpailun järjestävät tahot ovat Väestöliitto ja Magisso Oy.
  3. #paneparemmaksi-keksintökilpailu toteutetaan siten, että kilpailuaika on 27.3. – 31.5. 2017. Kilpailuun osallistutaan määrämuotoisella lomakkeella. Osallistujan on oltava vähintään 18 vuotta jättäessään kilpailulomakkeen.
  4. Kilpailun operatiivista työtä ohjaa ja palkintoehdokkaiden esikarsinnan tekee järjestäviä tahoja edustavat henkilöt.
  5. #paneparemmaksi-raati käsittelee ehdotukset ja jakaa harkintansa mukaan enintään kolme (3) palkintoa. Palkintoina voi olla myös muita kuin rahapalkintoja, jos järjestäviä tahoja edustavat henkilöt niin päättävät.
  6. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken, myös #paneparemmaksi hashtagilla kuvansa tai videonsa jakaneiden kesken, arvotaan tuotelahjakortteja.
  7. Magisso Oy sitoutuu toimintaperiaatteitaan ja normaalia suunnittelijasopimustaan noudattaen kehittämään vähintään yhden palkitun keksinnön tai tuoteidean valmiiksi kaupalliseksi tuotteeksi, jos se näkee sille kaupallisia hyödyntämismahdollisuuksia ja edellytyksiä. Kaupalliseksi tuotteeksi kehitettävän keksinnön tai tuoteidean oikeudet siirtyvät Magisso Oy:lle Magisso Oy:n suunnittelijasopimuksen mukaisesti. Hyödyntämättä jätettävien ehdotuksien oikeudet ovat ehdottajan omaisuutta.
  8. Kilpailulomakkeella lähetetyt ehdotukset käsitellään luottamuksellisesti kaikissa kilpailuun liittyvissä vaiheissa.
  9. Kilpailuun osallistuvat hyväksyvät nämä #paneparemmaksi-keksintökilpailun ja arvonnan säännöt.
  10. #paneparemmaksi-kilpailuraadin päätökset ovat lopullisia.

Kilpailun järjestävät

Väestöliitto ry

Väestöliitosta löydät monenlaisia palveluja niin sinkuille, parisuhteessa eläville kuin perheellisillekin.
www.vaestoliitto.fi

Maailman paras syy on Väestöliiton Perheystävällisesti töissä -hankkeen kampanja, joka edistää työ- ja perhe-elämän parempaa yhteensovittamista.
www.parassyy.fi

Lassi Köppä, hankepäällikkö, 040 759 3650
Katja Varjos, koordinaattori, 040 638 6880
sähköposti: [email protected]

Magisso Oy

Magisso on yksi kansainvälisesti palkituimpia suomalaisia design-taloja, joka on erikoistunut arjen yllättäviin ratkaisuihin.
www.magisso.com

Juhani Sirén, CEO – Founder
juhani.siren (a) magisso.com

Anssi Hurme, Wizard of Ops – Founder
anssi.hurme (a) magisso.com

Uusimmat ideat Instagramissa

Katso millaisia hauskoja juttuja on jo jaettu ja pane paremmaksi lisäämällä oma kuvasi tai videosi Instagramiin #paneparemmaksi.

HUOM! Jos alla näkyy pelkkä latausanimaatio ja kuvat eivät ilmesty, ole hyvä ja klikkaa selaimen refresh-painiketta yläpalkista tai paina F5, jolloin sivu latautuu uudelleen ja kuvat ilmestyvät näkyviin.
Load More