#paneparemmaksi | #paneparemmaksi -kampanja
Mitä pulmia arjessasi esiintyy? Löytyisikö niihin joku aivan uusi ja innovatiivinen apu? Unohda nyt, mitä vaimo siihen sanoi ja päästä sisäinen sankarisi valloilleen. Lähetä ideasi meille, siitä voi syntyä jotain suorastaan maanantaisi mullistavaa.
pane, pane paremmaksi, miehet, mies, perhe, työ, keksintökilpailu, innovaatiokilpailu, kilpailu, kilpailu miehille, isä, panna, väestöliitto, magisso, paras syy, maailman paras syy, tuunaa, tuunaus, seksi, parisuhde, parisuhdeongelmat, miehen asema, mies parisuhteessa, mies perheessä, miehen arvo, porakone, roudarinteippi, niksipirkka, keksi, kehitä, ideoi, idea, tuotekehityskilpailu, arki, lisää seksiä, auta miestä, kampanja
199
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-199,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kampanjasta  #  Lähetä ideasi  #  Säännöt  #  Rekisteriseloste

Arjen supersankareille

#paneparemmaksi on miehille suunnattu kampanja, jolla kutsumme arjen supersankarit esiin. Uskomme, että jokapäiväisissä haasteissa painivilla karpaaseilla on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia, jonka haluamme houkutella käyttöön. Miten sinä tekisit arjestasi vähän iisimpää, parempaa ja itsesi näköistä?

Share the pain!

Oletko korjannut kurahousuja roudarinteipillä tai kytkenyt ruohonleikkurin moottorin lastenvaunuihin?

Mitä pulmia arjessasi esiintyy? Löytyisikö niihin joku aivan uusi ja innovatiivinen apu? Unohda nyt, mitä vaimo siihen sanoi ja päästä sisäinen sankarisi valloilleen. Lähetä ideasi meille, siitä voi syntyä jotain suorastaan maanantaisi mullistavaa.

Haluamme palavasti kuulla myös kaikista mahdollisista hauskoista ja älyttömistä arjen tilanteista, joissa jokin pohdituttaa. Share the pain! Mikä sinun arjessasi mättää tai ei mene ihan niin kuin strömsössä? Parisuhteessa, lasten kanssa, työn ja perheen yhteensovittamisessa, kotitöissä, petipuuhissa? Miten panisit sen paremmaksi?

Tiesitkö, että Väestöliitossa on innovoitu muun muassa äitienpäivä Suomeen? Myös kondomien laaduntarkastus on Väestöliiton käsialaa. Lue lisää meidän keksinnöistämme.

Magisso ja Väestöliitto tuottavat ideasi

Magisso makes it better! Magisso on yksi kansainvälisesti palkituimpia suomalaisia design-taloja, joka on erikoistunut arjen yllättäviin ratkaisuihin ja janoaa kuulla uusia keksintöjä tuotteistettaviksi. Kilpailuun osallistuvista ehdotuksista paras voi päästä Magisson tuotekehitysprosessiin.

Väestöliitto on toivon, onnellisuuden ja ihmisoikeuksien asialla oleva perhejärjestö, joka haluaa nyt kuulla, miten voisimme panna erityisesti miehille kohdistetut palvelumme paremmaksi. Mitä sinä, mies haluaisit löytää meidän palveluistamme? Mitä sieltä puuttuu? Mikä ei toimi? Minkä voisi tehdä toisin? Lupaamme kuunnella hörökorvin kaikkea kertomaasi ja ehdottamaasi ja kylvää niistä kehittämisen siemeniä palvelutarjontaamme.

Tutustu tarjontaamme, tässä muutama tärppi:

Haluaisitko yllättää puolisosi romanttisella illallisella, mutta lastenhoitojärjestelyt tuottavat pulmia? Käänny siinä tapauksessa lapsiperheiden kotipalvelun puoleen:

Onko sinulla tai parisuhteessasi käsittelemättömiä asioita? Meiltä löytyy tarpeisiisi sopivaa yksilöterapiaa, seksuaaliterapiaa ja pariterapiaa.
Väestöliiton terapiapalvelut

Onko sinulla maailman paras syy?
Testaa, onko työpaikkasi perheystävällinen.
Pelaa lapsesi kanssa Oma päivä -mobiilipeliä.
Miesten rakkauskoulu
Miesten erokoulu
Tutustu Parisuhde -sivuihin.
Tutustu Vanhemmuus -sivuihin.
Tutustu Perhe ja työ -sivuihin.

Uusimmat ideat Instagramissa

Katso millaisia hauskoja juttuja on jo jaettu ja pane paremmaksi lisäämällä oma kuvasi tai videosi Instagramiin #paneparemmaksi.

HUOM! Jos alla näkyy pelkkä latausanimaatio ja kuvat eivät ilmesty, ole hyvä ja klikkaa selaimen refresh-painiketta yläpalkista tai paina F5, jolloin sivu latautuu uudelleen ja kuvat ilmestyvät näkyviin.
Load More