#paneparemmaksi | #paneparemmaksi
#paneparemmaksi on miehille suunnattu kampanja, joka haluaa herättää keskustelua miehen asemasta ja arvosta parisuhteessa ja perheessä tänä päivänä. Käynnistämme kilpailun, jossa etsitään arkea parantavia keksintöjä.
pane, pane paremmaksi, miehet, mies, perhe, työ, keksintökilpailu, innovaatiokilpailu, kilpailu, kilpailu miehille, isä, panna, väestöliitto, magisso, paras syy, maailman paras syy, tuunaa, tuunaus, seksi, parisuhde, parisuhdeongelmat, miehen asema, mies parisuhteessa, mies perheessä, miehen arvo, porakone, roudarinteippi, niksipirkka, keksi, kehitä, ideoi, idea, tuotekehityskilpailu, arki, lisää seksiä, kampanja,
120
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Miten tekisit näistä tilanteista helpompia?

Mitä näistä kuvista puuttuu? Ei välttämättä mitään. Mutta mitä jos tekisit silti arjestasi vähän iisimpää?

OHO!

Tuliko tänäkin aamuna turkasen kiire? Onko se juniorin repun vetskari edelleen rikki eikä tuo ihana lapsi suostu luopumaan pokemonponirepustaan? Omat kamppeet taas jossain ihan muualla kuin siististi salkussa? Läppäristä akku yllättäen typötyhjänä? Help!

Lue lisää kampanjasta

HUPS!

Tuli luvattua kakunteko juuri, kun sähkövatkain sanoi sopimuksensa irti? No, onhan noita työkaluja… Kakkulapioksikin käy hyvin muurauslasta, sillä saa isompia paloja. Ja miten niin nakkeja ei voisi lämmittää vedenkeittimellä? Apu on joskus lähempänä kuin arvaatkaan.

Lue lisää ja osallistu kilpailuun

HAZARDOUS!

Mitä tästä nyt voi sanoa? Lapsikin on ihastuneen hiljaa… Kun vain keksisi sen hajuttoman, itsepuhdistuvan ja ympäristöystävällisen vaipan – patenttia pukkaisi! Mutta tämä pikkupoika voisi kyllä haastaa itse Manneken Pis -pojan, niin on ponteva suihkuttelija. #suojalasit

Tutustu kilpailun sääntöihin

NO PROBLEM!

Nou hätä, kyllä isä hoitaa. Työt ja lapset, ei tässä mitään. Niin on hyvät jamit mukuloilla menossa, että paan vaan hetkeks nää kuulosuojaimet päähän, että saan pomolle tän kvartaalikatsauksen. Sohvasta on tullut merirosvolaiva ja keittiönpöydän tuolit matkaavat meksikonpikajunana jossain. Nou hätä! Aina on tilaa pöydän alla.

Katso lisää tilannekuvia galleriasta

Keksi uusi innovaatio!

Keksi ja kehitä uusi päräyttävä, arkeasi helpottava idea. Me tuotamme parhaat ideat ja esineet käsinkosketeltaviksi.

Keksintökilpailun tarkoituksena on rohkaista miehiä innovatiivisuuteen, luovuuteen ja aloitteellisuuteen etsimällä, löytämällä ja palkitsemalla arkea parantavia keksintöjä, ideoita ja menetelmiä, jotka edesauttavat miesten ja perheiden hyvinvointia miesten itsensä näkökulmasta ja joilla voidaan nähdä olevan myös kaupallista potentiaalia.

36
Kilpailuun lähetettyjen ideoiden
määrä tähän mennessä.

Hyvät ideat koostuvat:

Niksipirkkaa0%
Innovatiivista ajattelua0%
Teknistä osaamista0%
Oivaltavaa huumoria0%

Mies! Luota tilastoihin!

Väestöliiton ja Magisson tekemän puolueellisen tutkimuksen mukaan uusilla innovaatioilla parannetaan kansantaloutta ja helpotetaan miesten arkea exponentiaalisesti. Arviomme mukaan toimenpiteillä voidaan saavuttaa jopa:

200001
Pelastettua miestä
350000
Onnellisempaa lasta
13457
Palkitsevampaa parisuhdetta
986
Ehjää vatkainta

Maailman paras syy

Perhe on maailman paras syy hyvään työn ja perheen yhteensovittamiseen. Maailman paras syy on Väestöliiton kampanja, jonka sivuilta löydät tietoa ja työkaluja aiheeseen liittyen.

Maailman paras syy -kampanja on tarkoitettu kaikille, joita perheen ja työn yhteensovittaminen koskettaa. Kampanjan tavoitteena on edistää perheiden, lasten ja vanhempien hyvinvointia. Tarjoamme tietoa, vinkkejä ja esimerkkejä perheen ja työn onnistuneesta yhteensovittamisesta.

🙂  www.parassyy.fi

Maailman paras syy

Uusimmat ideat twiitteinä

Katso millaisia hauskoja juttuja on jo ehdotettu ja pane paremmaksi twiittaamalla omasi #paneparemmaksi

#paneparemmaksi -kampanja on suunnattu miehille. Miten sinä tekisit arjestasi vähän helpompaa? @Emmajaelias @Vaestoliitto @MagissoLtd #STEA

Pannukakkuautomaatti #paneparemmaksi https://t.co/8UPO2oNBR6

Mikä on miesten hyvinvoinnin parantamiskampanjan nimi? No #paneparemmaksi tietenkin 😂 https://t.co/dztZTHe7KZ?

#Mies, innovoi parisuhteesi kuntoon @Vaestoliitto hakee arkea ja perhe-elämää helpottavia keksintöjä
#paneparemmaksi
https://t.co/Sof1cd7Ekr

Näytä lisää

Uusimmat ideat Instagramissa

Katso millaisia hauskoja juttuja on jo jaettu ja pane paremmaksi lisäämällä oma kuvasi tai videosi Instagramiin #paneparemmaksi.

HUOM! Jos alla näkyy pelkkä latausanimaatio ja kuvat eivät ilmesty, ole hyvä ja klikkaa selaimen refresh-painiketta yläpalkista tai paina F5, jolloin sivu latautuu uudelleen ja kuvat ilmestyvät näkyviin.
Load More