Opiskelu ja perhe -vertaisverkkoryhmä

Opiskelu ja perhe -vertaisverkkoryhmä 1.-31.3.2016
Nyyti ry toteuttaa yhdessä Suomen ylioppilaskuntien liiton ja Väestöliiton Perheystävällisesti töissä -hankkeen kanssa opiskelijaperheille suunnatun suljetun vertaisverkkoryhmän maaliskuussa 2016.

Nettiryhmästä tukea opiskelun ja perheen yhteensovittamiseen

Tuntuuko opiskelun ja perhe-elämän yhdistäminen joskus haastavalta? Millaiset asiat kuormittavat? Mistä saat voimia ja hyvää mieltä? Kaipaatko tukea arjessa jaksamiseen? Entä haluatko jakaa kokemuksiasi ja löytää uusia ratkaisuja?

Tule mukaan Opiskelu ja perhe -nettiryhmäämme juttelemaan näistä aiheista yhdessä toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ryhmä toteutetaan kuukauden mittaisena (1.3. – 31.3.2016) suljettuna ja ohjattuna nettikeskusteluna.

Nettiryhmä on tarkoitettu kaikille perheellisille 18-35 -vuotiaille opiskelijoille: yksinhuoltajille, parisuhteessa eläville lapsellisille sekä perheellisille, joilla ei ole lapsia. Ryhmässä voit keskustella luotettavassa ja turvallisessa ympäristössä perheen ja opiskelun yhdistämiseen liittyvistä haasteista sekä löytää niihin uusia näkökulmia ja ratkaisuja.

Ryhmä on suljettu vertaistuellinen nettiryhmä, jonka keskusteluja pääsevät näkemään vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä. Ohjaajina toimivat Nyyti ry:n työntekijät. Mukana keskustelussa ovat myös asiantuntijat Väestöliitosta sekä Suomen ylioppilaskuntien liitosta (SYL).

Ryhmä on maksuton. Voit hakea ryhmään ilmoittautumislomakkeella. Ryhmä toteutetaan www.perheaikaa.fi/nettiryhmat -sivulla (ryhmä tulee näkyviin lähempänä alkamisaikaa). Hakuaika on 18.1. – 15.2.2016.  Ryhmään valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse.

Ryhmään on täynnä. Koska kysyntää oli todella paljon, järjestämme uuden ryhmän syksyllä 2016 ilman ikärajaa.

Tervetuloa mukaan nettiryhmään!

Emmajaelias

Share on LinkedIn0Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0
Please follow and like us: