Opiskelu ja perhe -nettiryhmä

Opiskelu ja perhe -nettiryhmä 3.10. - 28.10.2016

Tuntuuko opiskelun ja perhe-elämän yhdistäminen joskus haastavalta? Millaiset asiat kuormittavat? Mistä saat voimia ja hyvää mieltä? Kaipaatko tukea arjessa jaksamiseen? Entä haluatko jakaa kokemuksiasi ja löytää uusia ratkaisuja?

Tule mukaan Opiskelu ja perhe -nettiryhmään juttelemaan näistä aiheista yhdessä toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ryhmässä voit keskustella perheen ja opiskelun yhdistämiseen liittyvistä haasteista sekä löytää niihin uusia välineitä, näkökulmia ja ratkaisuja.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille perheellisille opiskelijoille. Se toteutetaan suojatussa ympäristössä, eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä. Ohjaajina toimivat Nyyti ry:n työntekijät. Mukana keskustelussa ovat myös asiantuntijat Väestöliitosta sekä Suomen ylioppilaskuntien liitosta (SYL).

Nyyti ry järjestää nettiryhmän yhdessä Väestöliiton Perheystävällisesti töissä -hankkeen sekä SYL:n kanssa ja se toteutetaan Perheaikaa.fi-sivustolla. Ryhmä on maksuton.
Nettiryhmä kestää neljä viikkoa. Ryhmä alkaa 3.10.2016 klo 12 ja päättyy 28.10.2016 klo 16.

Ilmoittautuminen 7.-22.9.tämän linkin kautta.

Share on LinkedIn0Share on Facebook3Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0
Please follow and like us: