Oma päivä -mobiilipeli 5-12 -vuotiaille ja heidän vanhemmilleen

Oma Päivä -peli on Väestöliiton asiantuntijoiden ideoima pelisovellus, jonka on tarkoitus auttaa käsittelemään työn ja lapsiperheen arjen yhteensovittamista lapsen tarpeista lähtien.

Uusi mobiilipeli auttaa vanhempaa ymmärtämään oman perheen arkea lapsen silmin

Miltä kiire tuntuu? Saako vanhempaa häiritä? Millaista on olla yksin kotona? Miltä vanhempi näyttää, kun hän menee aamulla töihin? Arki voi näyttää lapsen silmin aivan erilaiselta kuin aikuisen. Uusi Oma päivä -peli on nykyaikainen ja hauska väline vanhemman ja lapsen välisen keskustelun ruokkimiseen. Perhe-elämän ja työn onnistunut yhteensovittaminen on kaikkien etu.

Ilman kilpailullisuutta tai tiukkoja tavoitteita

Oma päivä -pelissä lapsi rakentaa pelin alussa oman perheensä ja kokoaa oman päivänsä aamupalasta nukkumaanmenoon. Peliä pelataan piirtämällä päivän tapahtumia, raahaamalla ruudulle valmiita kuvia, nauhoittamalla äänitteitä, esittämällä tuntemuksia ja kuvaamalla omia tai muiden kasvojen ilmeitä ja olotiloja. Pelin päivä päättyy nukkumaan menoon. Pelitapahtumat jäävät talteen ja lapsen tuottama tarina on helposti ja hauskasti läpikäytävissä yhdessä vanhemman kanssa. Oma päivä on tunnelmaltaan perinteisen satukirjan kaltainen, mutta toiminnaltaan interaktiivinen pelin kaltainen kokemus. Sovellus pyrkii olemaan hauska ja rento ilman kilpailullisuutta ja koukuttavuutta.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi kaikista mobiilisovelluskaupoista (Google Play Store, Windows Phone Store, Apple App Store) hakusanalla Oma päivä.

Lue lisää

Lue arviointi

Lisätietoja: koordinaattori Katja Varjos, 040 638 6880, katja.varjos[@]vaestoliitto.fi

Share on LinkedIn0Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0
Please follow and like us: